Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Pisku nezadovoljni brzinom interneta

  Mještani Piska već duže vrijeme žale se na brzinu interneta u tom dijelu grada. Potvrdio nam je to i Pero Đelatović koji se, kako kaže, s tim problemom obraćao i gradskim čelnicima.

  S tim problemom obratili smo se odgovronima u Gradu koji najavljuju da će radovi koji su u tijeku na infrastrukturi poboljšati situaciju i u Pisku.
  “U sklopu modernizacije postojeće pristupne telekomunikacijske mreže na području grada Đakova planirana je ugradnja 18 multifunkcijskih komunikacijskih kabineta i pripadajuće aktivne opreme. Ugradnjom kabineta omogućava se širokopojasno priključenje, odnosno povećanje brzine interneta i pružanje suvremenih telekomunikacijskih usluga za postojeće i nove korisnike na području grada Đakova”, navodi se u odgovoru Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i prostorno uređenje.
  Investitor je Hrvatski Telekom d.d., opunomoćenik Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o., a izvođač radova je ELEKTROBROD iz Slavonskog Broda.
  Multifunkcijski kabineti služe za smještaj uređaja prijenosne tehnike na otvorenom i nisu izvor zračenja, navodi se u odgovoru.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog