Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sjednica Gradskog vijeća bez oporbe o komunalnoj naknadi i imenovanjima

  Nakon što je šest oporbenih i nezavisnih vijećnika napustilo vijećnicu, vijećnici HDZ-a, Mosta i SDP-a u nastavku jučerašnje 3. sjednice Gradskog vijeća bez veće su rasprave prihvatili sve točke predviđenog dnevnog reda.
  Osim odluke o gradskim porezima, prihvaćena je i odluka o vrijednosti boda za obračun komunalne naknade čime se, kako je pojasnio gradonačelnik Mandarić, tek počinje rješavati taj problem jer baza podataka kojom raspolaže grad nije usklađena sa stvarnim stanjem na terenu.

  Vijećnici su donijeli i odluku o pristupanju Grada Đakova Udruzi gradova, usvojili su i procjenu rizika od velikih nesreća te prihvatili i rješenje o imenovanju Hrvoja Duvnjaka, Marije Gačić, Igora Loinjaka, Katarine Žeravice i Zdravka Drenjančevića u Kulturno vijeće Grada Đakova. Izabrano je i devet članova Savjeta mladih: Denis Blaškić, Valentina Blažinkov,   Matej Češkić,       Ivona Lozić, Zvonimir Novoselić, Dario Raić, Matea Sopta, Petra Tomić i Eva Zetović.
  Isto tako, za ravnateljicu Centra za kulturu imenovana je Sanja Pavleković, profesorica hrvatskog jezika i književnosti, – Đakovčanka koja je dosad živjela u Puli, a imenovani su i članovi Povjerenstva za organizaciju Strossmayerovih dana.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog