Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Most o projektu riznice, dnevne bolnice i poduzetničkog centra

  Projekt “Gradske riznice” odnosno moderne informatizacije i povezanosti kojim se osigurava maksimalna transparentnost rada gradskih službi i ustanova polako poprima konkretne obrise, navodi se u priopćenju đakovačkog Mosta kojemu je to jedan od najvažnijih projekata na kojemu se temelji suradnja u obnašanju gradske vlasti. Plan je, kako se navodi, cijelu iduću godinu iskoristiti za edukaciju osoblja, tehničku pripremu i dogovor kako bi sustav Riznice mogao u cijelosti profunkcionirati od 1. siječnja 2019. godine.
  Osim toga, Most inzistira i na projektu Dnevne bolnice o čemu je bilo riječi na sastanku s predstavnicima Doma zdravlja gdje je u tijeku obnova prostora bivšeg rodilišta u vrijednosti 3 milijuna kuna. Projektom Dnevne bolnice građanima bi se omogućio viši stupanj zdravstvene zaštite, ističu u Mostu.
  Isto tako, Most veliku pozornost pridaje i revitalizaciji gopodarstva pa je i Centar za poduzetništvo jedan od prioriteta gradske vlasti. U tom smilu Most, kako se navodi u priopćenju, podržava aktivnosti na pronalaženju prostora za gospodarsku zonu.

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog