Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ekonomska škola nastavlja s međunarodnim projektima

  Nakon uspješno završena četiri Erasmus+projekta, Ekonomska škola Braća Radić nastavila je sudjelovanje na pripremnim susretima nastavnika za dva nova Erasmus projekta kako bi se isplanirale aktivnosti i obveze za naredne tri, odnosno dvije godine.
  Predstavnice škole od 12. do 17 . studenoga sudjelovale su u Francuskoj na prvom dogovornom susretu Erasmus + projekta pod nazivom “Spolna ravnopravnost od teorije do primjene”. U tom projektu, uz nositelja projekta školu iz Francuske, sudjeluje i škola iz Poljske, Španjolske, Italije i Hrvatske.
  Isto tako, predstavnici Ekonomske škole od 20. do 24. studenoga boravili su u Španjolskoj na pripremnom susretu drugog Erasmus + projekta čija tema je “Međunarodna saznanja učenika otkrivaju zanimljiva područja”. U tom projektu, uz španjolsku školu, još sudjeluju i učenici iz Rumunjske, Portugala i Hrvatske.
  Boravak u inozemstvu također je bio prilika za dogovaranje novih oblika međunarodnih aktivnosti kao što su dolazak nastavnika iz Pamplone i praćenje nastave u našoj školi, te praksa naših učenika u Sevilli i slovačkih učenika iz Lučenca za obavljanje prakse u našim tvrtkama.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog