Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Regionalni distributivni centar za voće i povrće za dvije godine

  dav


  Sedamdesetak izlagača sudjeluje na ovogodišnjim Jabučinim danima, odnosno 16. Županijskoj, 12. Regionalnoj i 10. Međunarodnoj izložbi jabuka i voćnih prerađevina koja je otvorena u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani, a čiji organizatori su Savjetodavna služba, Udruga voćara “Voćar Đakovština” i Turistička zajednica.
  Za postizanje još boljih rezultata u voćarstvu potrebni su skladišni postori i hladnjača pa će Osječko-baranjska županija, kako je tijekom otvorenja manifestiacije najavio dožupan Petar Lagator, u sljedeće dvije godine u Osijeku izgraditi regionalni distributivni centar za voće i povrće.

  Nazočnima se obratila i Ivana Jurišić, rukovoditeljica Savjetodavne službe Osječko-baranjske županije

  I manifestacija Jabučini dani pridonosi popoularizaciji Đakova kao turističke destinacije, naglasila je Marija Burek, direktorica Turističkog ureda, a u ime Udruge voćara nazočne je pozdravila Ružica Blažević.

  dav


  Izložbu je otvorio gradonačelnik Marin Mandarić.

  Osim izložbe jabuka, predviđene su i degustacije, a bit će proglašeni i rezultati regionalnog edukacijskojg natjecanja u kvaliteti jabukovače.
  Ovogodišnji Jabučini dani, na kojima sudjeluju i gosti iz Tuzlanskog kantona, završit će sutra prodajom jabuka i voćnih prerađevina, te prigodnih poklon paketa i suvenira.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog