Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pokrenut postupak razrješenja ravnateljice Dječjeg vrtića

  Dugo najavljivane kadrovske promjene u gradskim ustanovama i poduzećima čini se da se počinju i realizirati.
  Tako je Upravno vijeće Dječjeg vrtića Đakovo pokrenulo postupak razrješenja ravnateljice Ornele Koprčine, a taj prijedlog, kako doznajemo od predsjednice Mihaele Punde, upućen je osnivaču, odnosno Gradu.
  Kao razlog, kako ističe predsjednica UV, navodi se “niz nepravilnosti u radu” ne pojašnjavajući, međutim, podrobnije o kakvim nepravilnostima je riječ. Odluku o pokretanju postupka razrješenja ravnateljice Upravno vijeće donijelo je na jučeršanjoj sjednici, a na sljedećoj će biti imenovan vršitelj dužnosti ravnatelja.
  Osim Dječjeg vrtića, uskoro se kadrovske promjene mogu očekivati i u Centru za kulturu i Gradskoj knjižnici za čija su čelna mjesta raspisani natječaji.
  Iako je nova gradska vlast najavljivala smjene u gradskim tvrtkama do kraja rujna, to se, osim Univerzala, još uvijek nije dogodilo pa se tako čeka i novo kadrovsko rješenje za Đakovački vodovod. O tome bi moglo biti riječi na Skupštini Đakovačkog vodovoda koja bi se trebala održati 19. listopada.
  Riješi li se uskoro kadrovska križaljka u Vodovodu, novoj gradskoj vlasti ostat će onda još pronaći rješenje i za Poduzetnički centar Cito, čime će biti okončane promjene u svim gradskim tvrtkama i ustanovama.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog