Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Odbojkašice otvaraju novu prvoligašku sezonu

  U subotu, 07. listopada, đakovačke odbojkašice protiv ŽOK Rockwoola u Rovinju kreću u novu prvoligašku sezonu koju su izborili prošlogodišnjim superiornim osvajanjem 1.B lige bez poraza.
  Za klub je ljeto bilo veoma turbulentno i neizvjesno oko nastupa u Prvoj ligi jer jednostavno klupski proračun nije na toj razini koja osigurava pokrivanje svih troškova natjecanja. Ipak, odluka je pala i klub će u dogovoru s novom gradskom vlašću, te svojim sponzorima i donatorima učiniti sve da se natjecanje odradi na zadovoljavajući način, ističu u klubu.
  Tajnik kluba Ivan Lovrić priznaje da je bilo dosta dvojbi oko nastupa, ali i dodaje da će se učiniti sve kako bi se osigurao nesmetan rad prvoj ekipi.
  “Nikako ne smijemo zaboraviti i drugu i treću ligu gdje nastupaju naše buduće prvoligašice. Kao najviše rangirani loptački sport u gradu vjerujemo da je došlo vrijeme da sa novim snagama i proračun za naš klub u idućoj godini bude na razini potrebnoj za nesmetano odigravanje prvenstva”, ističe Lovrić navodeći da je i ove godine bilo odlazaka važnih igračica, ali uprava kluba se pobrinula da se upražnjena mjesta popune kvalitetnim odbojkašicama iz bliže okolice Đakova.
  Govoreći o ambicijama u novoj sezoni trener Božić kaže da je “prioritet zadržavanje prvoligaškog statusa, odnosno izbjegavanje kvalifikacijskog turnira kojega su đakovačke odbojkašice do sada igrale već tri puta čime se za dva mjeseca produžuje sezona i to unosi veliku količinu stresa, a i financijski iziskuje puno veća sredstva.
  “Cilj je kroz regularni dio natjecanja osigurati opstanak. Vjerujem da imamo snage i da ćemo kroz sezonu igrati sve bolje jer ponovno je tu nekoliko novih igračica koje treba dići na prvoligašku razinu”, zaključuje trener Božić.

  Foto:OK Đakovo

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog