Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ivan Kočiš novi je direktor Đakovačkog vodovoda

  Ivan Kočiš novi je direktor Đakovačkog vodovoda, a tu odluku, nakon opoziva dosadašnje uprave, donijela je Skupština tog gradskog društva kojoj je od danas na čelu gradonačelnik Marin Mandarić.

  Novi direktor Đakovačkog vodovoda diplomirani je inženjer elektrotehnike i dolazi iz HEP-a.

  Uz zahvalu dosadašnjem direktoru Vladi Korenu, koji ostaje u Vodovodu, gradonačelnik Mandarić je pojasnio da je on opozvan zbog nedostatne razine povjerenja.

  Najveći izazov novoj upravi je realizacija projekta aglomeracije zbog kojega kasni završetak obnove Preradovićeve ulice, a istaknuta su i dugovanja nekih klubova i Univerzala čiji dug iznosi oko 650 tisuća kuna, rečano je na konferenciji za novinare.

  Dosadašnji direktor, kako je izjavio, nakon 16 godina ostavlja tvrtku u vrlo dobrom stanju, bez zaduženja i s jednom od najjeftinijih cijena vode u Hrvatskoj.

  Za poslovanje Đakovačkog vodovoda zainteresirane su i općine kao suvlasnici, konstatirao je Grgo Lončarević, načelnik Općine Semeljci.

  Osim opoziva uprave i dosadašnjeg predsjednika Skupštine, imenovani su i novi članovi Nadzornog odbora koji predstavljaju vlasnike, a to su: Pavo Cindrić, Željko Miličević, Antun Tubanović, Josip Miličević te ispred općina Hrvoje Lukačević i Ivan Miladinović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog