Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HNS o smjeni direktora Vodovoda

  “Mogu li samo smjene biti dovoljne za funkcioniranje Grada? – pitaju se u reakciji na prošlotjednu smjenu direktora Đakovačkog vodovoda vijećnici i članovi podružnice Hrvatske narodne stranke koji su gradonačelnikovo obrazloženje da smjenjuje direktora na zahtjev Gradskog odbora HDZ-a i zbog toga što ne uživa njegovo povjerenje nazvali skandaloznim.
  HNS traži objašnjenje “Je li on gradonačelnik svih građana Grada Đakova ili samo Gradskog odbora HDZ-a?”
  Za smijenjenog direktora HNS u svom priopćenju navodi da je ”uspješan, da je konsolidirao Đakovački vodovod, doveo ga na zdrave noge, pokrenuo niz projekata financiranih iz minstarstava i EU fondova, te da je dragovoljac Domovinskog rata od 91. godine”.
  “Zaključujemo, kaže se dalje u priopćenju, “da se radi o smjeni radi smjene ili kako je HDZ često znao navoditi – o smjeni radi fotelja. Mislimo da je dosta obmana. U predizbornoj kampanji, obećali ste javne natječaje, transparentnu administraciju, projekte prema državi i EU fondovima, vertikalu grad – županija – vlada. Prestanite se baviti samima sobom, kadroviranjem i uhljebljavanjem. Zasučite rukave i počnite raditi u interesu Grada i prigradskih naselja te svih građana – ako znate”, poručuju iz HNS-a.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog