Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Dnevnik jedne mlade” nasmijao i Đakovčane

  dav


  U sklopu suradnje gradova prijatelja – Đakova i Tomislavgrada, sinoć je u dvorani Župe Svih svetih predstavljena knjiga “Dnevnik jedne mlade” Ivane Ćurić, književnice iz Tomislavgrada.
  Uz autoricu, o knjizi su govorili i Matea Brajko, Mirko Ćurić i Ivan Papac koji su istaknuli da je “Dnevnik jedne mlade” zanimljiva i duhovita zbirka kratkih priča koje govore o svakodnevnom životu, situacijama i odnosima ljudi iz autoričina okruženja.

  Iako donosi priče iz života jednog specifičnog podneblja, one, kako priznaje autorica, nailaze na pozitivne reakcije i u drugim sredinama.

  Knjiga “Dnevnik jedne mlade” nastala je spontano, kaže autorica koja se još uvijek, kako također priznaje, ne smatra književnicom.

  Ivana Ćurić, inače profesorica razredne nastave, piše neopterećeno, spontano, ne razmišlja unaprijed o ishodu i upravo zbog toga njezine su priče čitljive, zanimljive i zabavne publici koja ih rado čita i sluša. To je potvrdila i sinoćnja reakcija Đakovčana koje je Ivanino čitanje vlastitih priča također nasmijalo.
  Predstavljanju su bili nazočni i predstavnici Općine Tomislavgrad, Hercegbosanke županije i Grada Đakova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog