Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački šahisti u borbi za prvo mjesto, seniorke šeste, a Dama ispala

  Seniori Šahvskog kluba Đakovo Lim-mont u borbi za prvo mjesto, seniorke su šeste, a Dama je ispala, najnovije su vijesti iz Malog Lošinja, doznajemo od Ive Skočibušića.

  U jučer odigranom posljednjem 9. kolu prvenstva RH u 1. ligi za žene ždrijeb je htio da se sastanu dvije đakovačke ekipe. Seniorke ŠK Đakovo Lim mont bile su neumoljive i slavile su s visokih 3:1. Pobjede za ŠK Đakovo Lim mont zabilježile su: Mila Žarković i Karmela Mićan dok su Gordana Šulc i Kristina Lijić remizirale. Na koncu su šahistice ŠK Đakova osvojile 6. mjesto s 7 bodova, a sugrađanke iz Dame sele se u 2. ligu. Prvak je ŠK Liburnija iz Rijeke.

  U 8. kolu 1.b lige za seniore šahisti ŠK Đakovo Lim-mont su uvjerljivo pobjedili oslabljeni ŠK Zadar rezultatom 5,5:0,5 i s ovom pobjedom su zasjeli na 1. mjesto. Pobjede za đakovačke šahiste ostvarili su Aleksandar Inđić, Dušan Popović, Rudolf Sertić, Marko Filipović i Drago Vargić, dok je Bojan Medak na 3. ploči remizirao.

  Posljednje 9. kolo je na rasporedu danas, a đakovački šahisti se u borbi za 1. mjesto sastaju sa šahistima Mornara iz Splita.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog