Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Centar za podršku djeci i roditeljima i u Đakovu

  U đakovačkom DVD-u održana je konferencija pod nazivom “Razvoj alternativnih inovativnih usluga – alternativni centri podrške za djecu i roditelje” čiji organizatori su Grad, Centar za socijalnu skrb i Dječja osječka kreativna kućica.

  Konferencija je, kako je rekla Mirna Šmit, dopredsjednica Udruge Dokkica, namijenjena stručnim službama osnovnih škola, učiteljima, nastavnicima, ustanovama predškolskog odgoja, organizacijama civilnog društva i drugim zainteresiranim udrugama i pojedincima koji se bave brigom za djecu.

  Taj program je usmjeren jačanju suradnje i kapaciteta udruga, centara za socijalnu skrb, osnovnih škola i drugih dionika za provedbu usluga za djecu u riziku i s problemima u ponašanju i njihove roditelje te provedbu usluga u okviru uspostavljenih centara podrške u Đakovu, Valpovu, Donjem Miholjcu i Osijeku. Koji koraci u provedbi ovog programa su slijedeći, pojašnjava Mirna Šmit, doprdsjednica Udruge Dokkica i voditeljica programa.

  Partner u projektu “alternativnog centra podrške za djecu i roditelje” je i Centar za socijalnu skrb Đakovo, čija ravnateljica Dubravka Petrović je također sudjelovala u radu konferencije.

  Osim Centra za socijalnu skrb, Udruga Dokkica izrazila je želju da im partner na projektu bude i grad Đakovo, a zamjenik gradonačelnika, Robert Francem rekao je da je grad to podržao te otvorio mogućnost rada.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog