Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web anketa: Kojom ocjenom biste ocijenili rad nove gradske vlasti u prvih sto dana?

  “Gradske financije nisu ugrožene i one su na zadovoljavajućoj razini stabilnosti”, ocijenio je gradonačelnik Marin Mandarić na početku desetominutne konferencije za novinare u srijedu kojom je obilježio prvih sto dana upravljanja gradom. A upravo je to tema i naše prve ovojesenske Web ankete.

  Na istoj konferenciji, Mandarić je priznao i da je najviše zatečen stanjem uređenosti gradske uprave u kojoj, kako je naglasio, puno toga ide pješke, i funkcioniranjem međuodnosa kako upravnih odjela, tako i Grada i gradskih tvrtki i ustanova.

  U prvih sto dana, kako je naglasio gradonačelnik, uspješno su odrađeni 51. Đakovački vezovi, a do kraja godine nastavit će se započeti projekti bivše vlasti. Nova vlast već radi na novom proračunu, ne planira rebalans ovogodišnjeg osim ako do njega ne dođe iz tehničkih razloga, ali zato, kako je pojsanio gradonačelnik, balansira unutar postojećeg prebacujući težište na one politike koje smatra važnijima.

  Kao i u ranijim javnim nastupima, gradonačelnik Mandarić nije želio govoriti o preostalim kadrovskim rješenjima koja se očekuju u gradskim tvrtkama najavljujući ih do kraja rujna, a odgovarajući na pitanja o preraspodjeli novca za sportske obaveze rekao je da svi transferi idu redovito.

  Odgovarajući na pitanje o planiranim investicijama u Univerzalu gradonačelnik je najavio da neke vjerojatno neće zaživjeti jer, kako je naglasio, ima važnijih prioriteta. Ovotjedno pitanje naše Web ankete je:

  Kojom ocjenom biste ocijenili rad nove gradske vlasti u prvih sto dana?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog