Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: “Teško je biti izbačen iz nečega što praktično više i ne postoji”

  Odluka Suda časti o isključenju iz HDSSB-a nije iznenadila Zorana Vinkovića koji je u izjavi za Radio Đakovo istaknuo da je “ponosan na vrijeme provedeno u HDSSB-u, te da svojoj bivšoj stranci i dalje želi uspjeh u političkom djelovanju”.
  No, dodaje, teško je to opravdati izbacivanjem poznatih članova kada se zna tko je odgovoran za loš rezultat.
  “Podsjetit ću da je još prije svega nekoliko godina HDSSB imao sedam zastupnika, a sada jednog i teško je biti izbačen iz nečega, ne želeći uvrijediti, dakle, sve ove koji su sada ostali, koje vjerojatno čeka ista sudbina, teško je biti izbačen iz nečega što praktično više i ne postoji i ne funkcionira. I to je definitivno moj odgovor utemeljitelju i sahranitelju HDSSB-a. Šteta je te političke ideje koja je neophodna Slavoniji i Baranji, ali očigledno da ću se ja osobno za tu ideju jake Slavonije i Baranje nastaviti boriti ili kao nezavisni, ali u svakom slučaju i dalje u politici, boreći se za jaku Slavoniju i Baranju i Hrvatsku”, prokomentirao je Vinković isključenje iz stranke.
  Što se tiče budućeg političkog djelovanja kaže da će se o tome vrlo brzo znati.
  “Kada jednom politika uđe u vas ona ne izlazi”, kaže Vinković ističući da za sada ne razmišlja o nekoj drugoj političkoj opciji.
  “To je opcija Srcem za Đakovo koju sam zastupao čitav svoj politički život, a i dalje ću nastaviti tom političkom opcijom koja je i lijeva i desna, ali, kažem, to su građani znali honorirati i prepoznati”, zaključuje Vinković dodajući da je vrlo brzo prebolio poraz na izborima i da sada uživa s obitelji.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog