Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ponovno odvoz glomaznog otpada

  Kako bi mještanima prigradskih naselja pružio mogućnost pravilnog odlaganja glomaznog otpada, ali i spriječio gomilanje otpada na divljim odlagalištima, Univerzal ponovno organizira jednokratno zbrinjavanje krupnog otpada.
  Bez plaćanja naknade na području svakog prigradskoga naselja skupljanje i odvoz krupnog otpada ubuduće će se obavljati dvaput godišnje, najavljuju iz Univerzala.
  Prvi organizirani odvoz glomaznog otpada u jesenskom ciklusu bit će u petak 15. rujna za mještane Đurđanaca i Arduševca. Svoj krupni otpad mještani mogu odložiti u spremnike postavljene ispred Društvenog doma u Đurđancima od 9 do 14 sati.
  Glomazni komunalni otpad obuhvaća: kupaonsku opremu, igračke i stvari za djecu, poput kolica i sjedalica, podne obloge, namještaj, madrace i podnice, kuhinjske elemente, vrtnu opremu, rolete, žaluzine, radijatore, kante i posude, daske za glačanje, stalke za sušenje rublja i slično.
  U spremnike za glomazni otpad strogo je zabranjeno odlagati građevinski otpad – šutu, izolacijski stiropor, staklenu vunu, azbestne ploče, pokrove i sav opasni otpad.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog