Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Oslobađenje vojnih objekata u Đakovu jezičac na vagi za obranu istočne Hrvatske”

  dav

  Komemoracijom održanom kod spomenika na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca u 17:15, u vrijeme kada su prije 26 godina počele trodnevne operacije za oslobađanje vojnih objekata u gradu, odana je počast poginulim braniteljima.
  Uz predstavnike Grada, Hrvatske vojske, policije, braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata i političkih stranaka, komemoraciji je bio nazočan i izaslanik ministra hrvatskih branitelja brigadir Filip Aračić.
  “Oslobađanjem vojnih objekata u Đakovu i formiranjem 122. Brigade HV omogućeno je naoružavanje kako 122. Brigade tako i ostalih postrojbi Đakovštine, ali i ostalih postrojbi istočne Hrvatske i ni u jednom trenutku ne smijemo zaboraviti da je to možda bio odlučujući jezičac na vagi za obranu istočne Slavonije i istočne Hrvatke”, istaknuo izaslanik ministra Tome Medveda brigadir Aračić.

  dav

   

  Osim toga, komemoracija je održana i u u prostorijama Kluba veterana 122. brigade gdje je otvorena i foto-izložba pod nazivom “Đakovo u Domovinskom ratu”. Održana je i misa za mir i domovinu, a program obilježavnja 26. obljetnice oslobađanja vojnih objekata u gradu nastavlja se sutra koncertom TS “Izvor” u Domu Hrvatske vojske u 20 sati, te sportskim natjecanjima braniteljskih udruga u nedjelju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog