Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obilježavanje 26. obljetnice oslobađanja vojnih objekata

  Sljedećeg vikenda održat će se središnji dio programa “Zvonila su zvona katedrale naše”, odnosno obilježavanja 26. obljetnice oslobađanja vojnih objekata u gradu i formiranja 122. Brigade HV.
  Program počinje sutra, u petak u 11 sati polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen ploče Željku Trbari u vojarni 3. Gardijske brigade Kune u Dračicama, a u 17:15 je komemoracije kod spomenika hrvatskim braniteljima na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca.
  U 17:30 u prostorijama Udruge veterana 122. Brigade bit će otvorena izložba “Đakovo u Domovinskom ratu”, a u 18:30 je misa u katedrali.
  U subotu u 20 sati je koncert u Domu Hrvatske vojske, a u nedjelju u 10 sati u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani počinje malonogometni turnir predstavnika udruga proisteklih iz Domovinskog rata.
  Dio ovogodišnjeg programa obilježavanja 26. obljetnice oslobađanja vojnih objekata je i nogometna utakmica HNK Đakovo-Croatia-Istra 1961 koja se igra 20. rujna u 15:30, te festival “Obruč”, odnosno prigodno predstavljanje i prodaja proizvoda obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i udruga koji će se održati 30. rujna s početkom u 10 sati u Jelačićevoj ulici, a završit će večernjim koncertom.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog