Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Analiza isplativosti naplate parkiranja

  Prema jučer prihvaćenim Izmjenama i dopunama Pravilnika o organizaciji i načinu naplate parkiranja, zbog neadekvatnih parkirališnih mjesta ukida se naplata parkiranja u Ulici kralja Tomislava – desna strana – od Trga dr. Franje Tuđmana do kućnog broja 8 i na tom mjestu, koje je zbog neadekvatno parkiranih automobila dosad bilo često uzrokom prometnog čepa, predviđeno je parkiralište za bicikle i motore.
  Nema više parkiranja ni na Strossmayerovom trgu, a izmjene naplate parkiranja se odnose i na Ulicu Matije Gupca – desna strana od kućnog broja 7 do Augusta Cesarca i ta se parkirna mjesta razvrstavaju u II. Zonu, dok su radovi na izgradnji i rekonstrukciji parkirališta ispred i oko višestambenih zgrada od kućnog broja 2 do 12 razlog izmjenama u II. Zoni u Ulici Augusta Cesarca.
  U raspravi o toj temi na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća bilo je i prijedloga da se cijela Ulica kralja Tomislava rastereti parkiranja, a bilo je i pitanja o isplativosti naplate parkiranja uopće, o čemu su iz Univerzala najavili cjelovito izvješće do kraja godine. Zbog toga se, kako je rečeno, na jučerašnjoj sjednici Vijeća i nije išlo s prijedlogom drastičnijih izmjena Pravilnika.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog