Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 250. obljetnica Župe sv. Ladislava kralja

  U Punitovcima će biti obilježena 250. obljetnica Župe sv. Ladislava kralja kojoj pripadaju i filijale u Josipovcu, Jurjevcu i Krndiji. Program počinje danas misnim slavljem u 18 sati koje će predvoditi župnik iz Vuke velečasni Tomislav Benaković, a nakon toga je predstavljanje knjige “Kalendar 20. stoljeća” Vlade Nemeta, Punitovčanina iz Donjeg Miholjca.

  Sutra, 29. rujna, na dan crkvenog goda u Josipovcu Punitovačkom, nakon misnog slavlja u 11 sati u  crkvi sv. Mihaela arkanđela koje će na slovačkom jeziku predvoditi svećenici iz Slovačke, prof. Peter Olekšak i velečasni Robert Lapko proslavit će se prva obljetnica Misijskog centra blažene Zdenke Shelingove (Šelingove) u Josipovcu Punitovačkom.

  U subotu u 17 sati svečano misno slavlje u župnoj crkvi predvodit nekadašnji punitovački župnik, Mato Gašparović, izaslanik nadbiskupa, a nakon mise je koncert Tamburaškog orkestra Općine Semeljci, a potom u punitovačkom domu nastup KUD-a “Veseli Šokci”, SKUD-a “Braća Banas” i pjevačke skupine Matice slovačke “Jurjevčanke”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog