Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Markić se zbog klevete ispričao Vinkoviću

  Nešto više od dvije godine prošlo je od događaja kada je obitelj Markić iz Đurđanaca sa 140 krava zaustavljena na ulazu u Pisak na njihovu putu za Đakovo, gdje su željeli izraziti svoje nezadovoljstvo dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta. Naime, Saša Markić na upit našega novinara koji je izvještavao o prosvjedu obitelji Markić, optužio je tadašnjeg gradonačelnIka Zorana Vinkovića za nezakonitosti pri dodjeli zemlje, odnosno za pogodovanje, te je sljedećim riječima direktno u programu Radio Đakova izjavio:

  “…on je napravio kriminal, kaže: što ja kažem policiji, to policija mora raditi što ja kažem USKOK-u, to policija mora raditi i to je tako, svi slušaju Vinkovića, a nitko ne sluša nas…”

  Nakon ovih riječi Markić je još nastavio:

  “Mi smo već bili u USKOK-u i DORH-u, ali nas nitko ne sluša, dok Vinković govori kako će policija raditi ono što on kaže”.

  S obzirom na činjenicu kako je nakon navedenog događaja Zoran Vinković podnio privatnu tužbu protiv Saše Markića, u kojoj se navodi da je isti navedenim radnjama počinio kazneno djelo protiv časti i ugleda, odnosno kazneno djelo klevete, u navedenom postupku stranke su mirnim načinom postigle sporazum, te su se na raspravi 6. srpnja 2017. dogovorili da će se Saša Markić javno ispričati Zoranu Vinkoviću. Citiramo ispriku Saše Markića Zoranu Vinkoviću, službeno poslanu našoj radio postaji, a ona glasi:

  “Ispričavam se gospodinu Zoranu Vinkoviću ako ga je moja izjava uvrijedila, ili mu narušila ugled i čast. Iskreno mi je žao zbog navedene izjave te ističem da mi nije bila namjera time ga uvrijediti niti oklevetati”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog