Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • I Đakovo ima kandidatkinju za najljepšu mamu Hrvatske!

    Na ovogodišnjem izboru za najljepšu mamu Hrvatske i Đakovo ima svoju predstavnicu. Naime, 32- godišnja Dajana Zeko, državna službenica i majka dvojice sinova, prošla je u polufinale mlađe kategorije ovoga natjecanja koje će se održati u Šibeniku. Glavni uvjet za prijavu na natjecanje je da je osoba majka, a kategorije poput visine, težine i sličnih, ipak su manje važne, tvrdi Dajana.

    Natječaj sam vidjela na Internetu, a muž, koji mi je velika podrška i potpora, animirao me na prijavu. Kad sam se prijavila, nisam uopće očekivala da ću odmah proći u polufinale. Međutim, u polufinale je od nekih 100 mama prošlo nas 24“.

     

    Mame na natjecanje dolaze iz cijele Hrvatske. „Svatko tko je vidio prijavu, mogao ju je poslati, a glavni je uvjet da si mama“, navodi Dajana.

     Dajana prvoga rujna putuje na polufinale u Šibenik, a dan kasnije su i finale na glavnom Trgu Republike Hrvatske. „Prva večer se održava u hotelu. Bit će tri izlaska – dva glavna, i treći koji je svečaniji. Prvi je casual, koji je glavni izlazak, na dugom izlasku svaka kandidirana majka predstavlja sebe i neku svoju kvalitetu, nešto u čemu je posebna ili talentirana. Prema tome se odlučuje tko će ići u finale. Ja još nisam izabrala čime ću se predstaviti, ali mislim da će to biti poezija o majci. Naime, mi kandidatkinje imamo grupu na Facebooku u kojoj se svakodnevno čujemo i gdje je svaka predložila što će raditi i čime će se predstaviti. Poslala sam im tu poeziju i zaista su reakcije bile jako pozitivne, stoga mislim da je to ono čime ću se predstaviti, jer je ujedno i vrlo prikladno. No ipak, ima još vremena prvoga rujna da se konačno odlučim što ću pokazati, možda čak i neku dugu vještinu.“

    Muž Krešimir joj je, kaže, najveća podrška, a uz njega i prijatelji i obitelj. „Iznenadila sam se. Nisam se nadala tolikoj podršci! Prijatelji, rodbina, obitelj,…svi me podržavaju. P a čak i u grupi polufinalistica, nema negativnih tenzija, svi smo podrška jedni drugima.

    Dajana na polufinalnu večer vodi i muža, za kojeg kaže da joj uvijek čuva leđa i potiče ju da nađe vremena za sebe i proba nova iskustva, posebice nešto ovako.“Supruga ću povesti da se i on zabavi sa mnom, a djeca ostaju kod bake i djede na ta dva dana, jer smatram da se ne bismo njima dovoljno mogli posvetiti s obzirom na moj obveze, a ovako će biti u sigurnim rukama.“

    Vjerujemo da će dvogodišnji Erik i jednogodišnji Roko bodriti mamu i navijati za nju, kao što i Đakovo navija za svoju jedinu predstavnicu na ovom natjecanju.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog