Iz večeri u večer Gastrofest 51. Đakovačkih vezova privlači u vezovski šator sve više posjetitelja. Sinoć su se mogla kušati stara jela, a današnji dan, odnosno večer bit će u znaku fiša – još jednog omiljenog slavonskog jela koje će se ponuditi posjetiteljima šatora, a u ponudi je tradicionalno i šaran na rašljama. Pripreme tih delicija počinju već od 18 sati, a kuhat će oko 400 litara fiša, a na rašljama će se ispeći oko 120 šarana. Cijena porcije fiša je 10 kuna, a šaran na rašljama je pedeset kuna.
Glazbeni dio programa počinje u 21 sat nastupom Zvona i Arteškog bunara.
Sutra se u Vezovskom šatoru kuha “đakovački čobanac”, u četvrtk je kulenijada i gastronomska kulinarska večer.
U srijedu će na pozornici u Vezovskom šatoru nastupiti Dyaco, a u četvrtak Slavonija band, Sanja Hajduković i Slavonski vez.