Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Strukovna škola bez zidara, tesara i stolara

  Danas počinju upisi u srednje škole, a traju do 19. srpnja do kada kandidati trebaju dostaviti potrebnu dokumentaciju i time potvrditi upis. Već 21. srpnja bit će poznat okvirni broj slobodnih mjesta za jesenski upisni rok.
  U đakovačkoj Gimnaziji Antuna Gustava Matoša, kako ističe ravnatelj Zlatko Mrkić, već po tradiciji popunjena su sva mjesta u prvom krugu, a popunjena su 104 mjesta u tri programa gimnazije: u matematičkom 26 učenika, jezičnom 26 i općegimnazijskom 52 učenika.
  “U Srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata za drugi upisni krug ostalo je slobodnih 30 mjesta, odnosno 6 za zanimanje frizer, tri mjesta za zanimanje agroturistički tehničar, jedno mjesto ličilac-soboslikar, jedno mjesto autoelektričar, tri mjesta za zanimanje elektroinstalater, tri fotografa, pet za zanimanje mesar, tri pekara, jedno mjesto za zanimanje kuhar te četiri mjesta kod strojobravara”, pojašnjava ravnatelj Mirko Ćurić. Ističe da je Ministarstvo zbog nedovoljnog interesa učenika izbrisalo zanimanja zidar, tesar i stolar bez kojih Strukovna škola ostaje u sljedećoj školskoj godini.
  Srednja strukovna škola u prvom je krugu upisala 160 učenika i ostala je na 14 zanimanja i 9 razrednih odjela,
  U Ekonomskoj školi ostalo je slobodnih mjesta za zanimanje poslovni tajnik i prodavač, a točan broj mjesta znat će se 21. srpnja, pojašnjava ravnateljica Snježana Marić.
  U prvom krugu popunjena su mjesta za zanimanje ekonomist i komercijalist, a plan upisa je bio 153 učenika, odnosno dva razreda ekonomista, dva razreda komercijalista i jedan razred poslovnih tajnika i jedan razred prodavača.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog