Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Središnje priredbe 51. Đakovačkih vezova

  Vezovski program nastavlja se danas amaterskim triatlonom na Boroviku, prijepodnevnim konjičkim priredbama u zatvorenoj jahaonici te poslijepodnevnim konjičkim natjecanjima na hipodromu.
  U 17 sati je koncert orguljaša Marija Perestegija i solistice Vesne Coufal Jaić u katedrali, a folklorni program pod nazivom “Đakovština u pjesmi i plesu” počinje u 19:30 na ljetnoj pozornici u Strossmayerovom parku. U 20:30 je dodjela nagrada za najljepšu okućnicu, a od 21 sat na ljetnoj pozornici je nastup gostujućih skupina.
  U Vezovskom šatoru od 22 sata je glazbeni program uz nastup Slavonskih dukata i Tamburaškog sastava Brace.
  Središnji dio i ovogodišnjih Vezova je nedjeljna svečana povorka u kojoj će ulicama grada od 08:30 proći oko 3.500 sudionika, a tijekom cijelog dana na ljetnoj pozornici u Strossmayerovom parku je nastup folklornih skupina.
  U nedjelju u 20 sati na ljetnoj pozornici počinje završni program 51. Đakovčakih vezova – “Slavonijo, zemljo plemenita” u sklopu kojega je i tradicionalni izbor za najbolje nošeno narodno ruho (djevojke, snaše, momci i bećari), uz sudjelovanje brojnih izvođača tamubraške glazbe.
  Sutra od 23 sata u vezovskom šatoru je koncert Zabranjenog pušenja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog