Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Miss 51. Đakovačkih vezova je Barbara Koledić iz Donjih Andrijevaca

  Programom pod nazivom “Slavonijo, zemljo plemenita”, u sklopu kojega je održan tradicionalni izbor najbolje nošenog narodnog ruha, sinoć su pred prepunim gledalištem u Strossmayerovom parku završeni 51. Đakovački vezovi.
  Prema ocjeni Organizacijskog odbora Đakovačkih vezova, najljepša djevojka Slavonije i Baranje je Barbara Koledić iz Donjih Andrijevaca.
  U kategoriji najljepše djevojke u narodnoj nošnji prvo mjesto pripalo je Marini Gregić iz Vuke, druga je bila Ana Sopta iz Nuštra, a treća Martina Jovanovac iz Posavskih Podgajaca.
  Najljepša snaša je Maja Benić iz Starih Perkovaca, druga je Katarina Marinković iz Đurđanaca, a treća Lidija Babok iz Kapele.
  Najljepšu narodnu nošnju u kategoriji momaka i bećara imao je Mario Katić iz Frkljevaca, drugi je Đuka Damjanović iz Strizivojne, a treći Mladen Seletković iz Donjih Andrijevaca.
  Titula najfotogeničnije djevojke u narodnoj nošnji pripala je Andrei Delić iz Širokog Polja.
  Vezove je zatvorio gradonačelnik Marin Mandarić uz zahvalu svim organizatorima, gostima i sudionicima i uz poziv svima na 52. Đakovačke vezove.
  “Presretan sam i prezadovoljan kako su prošli 51. Đakovčaki vezovi, zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji, svim izvođačima koji su uveličali ovogodišnje Vezove, ali i svim Đakovčankama i Đakovčanima koji svaki put sebe ugrađuju u Đakovačke vezove i bez kojih Vezovi ne bi bili ono što danas jesu”, poručio je gradonačelnik Mandarić.
  Raznolik program i lijepo vrijeme privukli su u Đakovo brojne goste o čemu je svjedočila i gužva u gradu, ali i u ugostiteljskim objektima.

   

  Foto: Maja Muškić i RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog