Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gimnaziji 25 tisuća eura za nabavku opreme

  Đakovačka Gimnazija Antuna Gustava Matoša, kako doznajemo od ravnatelja Zlatka Mrkića, kojemu od rujna počinje teći drugi mandat, sudionica je projekta pod nazivom ”Unaprjeđenje obrazovnog sustava u predmetnom području fizike u općem i strukovnom srednjoškolskom obrazovanju” čiji vodeći korisnik je Elektrotehnička i prometna škola Osijek, a partneri u porojektu su i Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje i jedna škola iz Pečuha (Koch Valeria Kozepiskola Altalanos Iskola Ovoda es Kollegium).
  Projekt, čija vrijendost je 1,6 milijuna kuna, odnosno 224 tisuće eura, prijavljen je na natječaj u sklopu INTERREG Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014. – 2020, provedba je počela 1. lipnja ove, a završava 30. rujna 2018. godine.
  ”Za đakovačku Gimnaziju to će značiti nabavku opreme u iznosu od 25 tisuća eura, izradu kurikula za dodatnu nastavu fizike, odosno to je prvo ulaganje u nastavu fizike nakon 1970. godine”, pojašnjava ravnatelj Mrkić dodajući da se projekt financira na način da za hrvatske korisnike EU doprinos iznosi maksimalno 85% od ukupne vrijednosti projekta, dok najmanje 15% sufinancira sam korisnik.
  Osim toga, kako ističe ravnatelj, đakovačka Gimnazija sudjeluje i u Erasmus projektu ”Kritički odnos prema medijima”, podnijeli su i projektne prijedloge za više projekata, a u tijeku je i implementacija projekta e-Škole.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog