Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčani tijekom ljeta više čitaju

  Đakovčani tijekom ljetnih mjeseci čitaju više u odnosu na ostali dio godine i česti su posjetitelji Gradske knjižnice i čitaonice gdje posuđuju knjige za sebe ili, poput Gordane Grizelj, za svoje najbliže.
  “Dolazim u knjižnicu bar tri put mjesečno radi knjiga koje posuđujem za mamu koja voli čitati , a podižem obično 4 do 5 knjiga i kada to pročita donosim nove knjige. Mama je umirovljenica, bivša je djelatnica PIK-a Đakovo i voli puno čitati, jako puno”, ističe Gordana koja pohvaljuje i Radio Đakovo zbog emisije o novitetima iz Gradske knjižnice.
  Tijekom ljetnih mjeseci, kako ističe Tomislav Drmić, broj posuđenih knjiga u Gradskoj knjižnici i čitaonici poraste i do 30 posto.

  “Đakovčani tijekom ljeta čitaju puno više, posljednji korisnik koji je učlanjen je s brojem 6.637, a jednostavno tijekom ljeta nam isprazne police s knjigama. Najviše se čitaju ljubići, odnosno knjige s lakšom tematikom, trileri i krimići, a čita se dosta i psihologija i duhovna literatura”, pojašnjava Drmić dodajući kako čitaju svi, i stari i mladi.
  “Čitaju svi, i stari i mladi, a ljudi koji si mogu priuštiti godišnji odmor posuđuju knjige i odlaze na odmor s knjigama pa bude često i izgubljenih knjiga, ukradenih ili oštećenih na plaži…. “, kaže Drmić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog