Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web anketa: Što mislite o suradnji HDZ-a i HNS-a?

  Predsjednik vlade i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković i predsjednik Hrvatske narodne stranke Predrag Štromar potpisali su Platformu za suradnju HDZ-a i HNS-a, objavljeno je na službenoj stranici HDZ-a.

  Glavne točke dokumenta su: Politička stabilnost kao preduvjet razvoja, Snažno gospodarstvo i poduzetništvo, demografska revitalizacija Hrvatske, Decentralizacija, Regionalni i ruralni razvoj kao preduvjet ujednačenog razvoja Hrvatske, Obrazovanje temeljeno na znanju, Orijentiranost na budućnost i očuvanje vrijednosti i Učinkovito pravosuđe i sigurnost.

  Iako se nakon Predsjedništva HNS-a činilo kako neće biti ništa od suradnje s HDZ-om, dan poslije Središnji odbor HNS-a većinom glasova je odlučio da će stranka ipak ući u koaliciju s HDZ-om. Međutim, od 9 HNS-ovih saborskih zastupnika, to je prihvatilo njih 5. U novoj vladi HNS će imati dva ministarstva te mjesto potpredsjednika Vlade, a došlo je do promjena i u ministarstvima iz kvote HDZ-a. Ovotjedno pitanje naše Web ankete je:

  Što mislite o suradnji HDZ-a i HNS-a?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog