Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Rekorder s 3,01 promila alkohola u krvi

  Na području PU osječko – baranjske, policijski službenici su 17. i 18. lipnja, zajedno s policijskim službenicima PU vukovarsko – srijemske i PU brodsko – posavske, proveli koordiniranu akciju u prometu usmjerenu na suzbijanje prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, droga ili lijekova. Tijekom akcije evidentirali su ukupno 35 prekršaja, od čega se 21 prekršaj odnosio na vožnju uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi vozača. Ukupno je na alkohol kontrolirano 270 vozača.
  S apsolutno najvećom koncentracijom alkohola, 3,01 promila, zatečen je 19-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila, kojeg su policijski službenici zaustavili u jutarnjim satima 18. lipnja u Tenji. Vozač je smješten u posebne prostorije do otriježnjenja, a utvrđeno je i da je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje.
  Tijekom akcije nije utvrđen niti jedan prekršaj upravljanja vozilom pod utjecajem droga, a za vrijeme provođenja akcije evidentirane su dvije prometne nesreće sa materijalnom štetom.

  Foto:Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog