Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obavijesti s netočnim iznosima dugova građani trebaju zanemariti, poručuju iz Univerzala

  Obavijesti o dugovima koje su proteklih dana primili korisnici Univerzalovih usluga građani trebaju zanemariti, navodi se u priopćenju pristiglom iz te tvrtke koje prenosimo u cijelosti.
  “Pojedini su Univerzalovi korisnici na kućne adrese primili obavijesti o dugovanjima, s pozivima na usklađenje otvorenih stavaka, što je zbog visokih iznosa mnoge uznemirilo. Programska podrška, tvrtka Libusoft i agencija Argumentum Veritas pritom su kod dijela naših korisnika pogriješile u izračunima dugovanja i kamata.
  Odgovornost je za propuste na Libusoftu i agenciji, koji su izračune bazirali na krivim podacima, a ne na Univerzalu, pa zato pozivamo građane koji su primili ovakve obavijesti da ih jednostavno zanemare jer nisu točne i ne odgovaraju stvarnom stanju iz Univerzalovih kartica korisnika.
  Pozivajući se na prijašnju korektnu suradnju s korisnicima usluga, zbog uočenih propusta Univerzal se svima ispričava, moli za razumijevanje i izvještava građane da temeljem obavijesti o usklađenju otvorenih stavaka neće biti pokrenute nikakve ovrhe!”, navodi se u priopćenju koje potpisuje direktor Univerzala Mile Kaselj.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog