Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mlada misa Marija Žigmana

  Među jučerašnjih pet zaređenih svećenika u đakovačkoj katedrali je i Mario Žigman iz Selaca Đakovačkih. Svoju mladu misu slavit će u nedjelju, 2. srpnja, u Župi Snježne Gospe u Selcima Đakovačkim.

  -Što se tiče samog osjećaja…osjećam se kao vjerojatno i svaki mladi čovjek koji čeka nešto što je iščekivao cijeli svoj život. Vjerujem da je ono što se duboko u meni krije zapravo Božja milost. Čovjek ne može opisati svoje osjećaje na to što ga je Bog pozvao, ono što mu je u srcu. To su riječi koje čovjek ne može tako lako izreći. Jesam li uzbuđen? Jesam. Mogu priznati da postoji i određena trema. Vjerujem da je ona i normalna i da se događa i kod drugih ređenika, rekao je vlč. Žigman.

  Mario Žigman rođen je 25. svibnja 1990. godine u Đakovu. Nakon završene osnovne škole u Selcima Đakovačkima upisuje Srednju strukovnu školu Antuna Horvata u Đakovu, smjer računalni tehničar za strojarstvo. Završivši srednju školu, upisuje Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu kao student laik. Nakon prve godine studija pristupa u Bogoslovno sjemenište u Đakovu. Za đakona je zaređen 16. listopada 2016. godine.

  -Moje mladomisničko geslo je: “I sve moje, tvoje je”. To geslo sam odabrao prvenstveno osvrćući se na svoj život, jer sve ono što sam postigao u životu i sve ono što imam mi je dao Gospodin. I zbilja, svoj svećenički život danas, sutra želim živjeti tako da sve ono što imam predam Njemu. On je onaj koji vodi moj život i koji mi je sve darovao, a ne bi mi darovao da se nisam predao, rekao je mladomisnik Žigman, čija mlada misa započinje u 17 sati.

  Foto: djos.hr

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog