Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bernardić i Vrdoljak podržali Vinkovića

  Danas je zadnji dan predizborne kampanje uoči drugog kruga lokalnih izbora. Kandidati koji se bore za naklonost birača svoje promidžbene aktivnosti mogu provoditi još do ponoći kada nastupa predizborna šutnja koja traje do nedjelje u 19 sati, kada se zatvaraju birališta.

  Birači s područja Đakova u nedjelju će odlučivati o  budućem gradonačelniku, a u drugi krug su ušli HDZ-ov kandidat Marin Mandarić i kandidat Koalicije Srcem za Đakovo Zoran Vinković koji se se sučelili danas u našem programu. Birači će na biralištima u nedjelju  odlučivati i o županu Osječko-baranjske županije, a kandidati su HDZ-ov Ivan Anušić i Vladimir Šišljagić, kandidat Snage Slavonije i Baranje.

  Drugi krug lokalnih izbora održat će se i u općinama Strizivojna, Viškovci, Drenje.

  Za naklonost birača u Općini Viškovci u drugom krugu borit će se Ante Krištić i Mario Marijanović, u Općini Drenje Slavko Dešić i Željko Fabric, a u Strizivojni Mijo Raguž i Josip Jakobović.

  Podršku gradonačelničkom kandidatu Koalicije Srcem za Đakovo Zoranu Vinkoviću i kandidatima za njegove zamjenike Ivici Mandiću i Jasenku Ivantiću uputio je Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora, navodi se u kratkom priopćenju.

  Podršku gradonačelničkom kandidatu Zoranu Vinkoviću uoči drugog kruga lokalnih izbora stigla je i od predsjednika SDP-a  Davora Bernardića i predsjednika HDSSB-a Dragana Vulina.

  Foto: FB

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog