Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zelena čistka

  Grad Đakovo, Turistička zajednica, Univerzal, Đakovački vodovod i Hrvatske vode pridružuju se i ovoga proljeća nacionalnoj volonterskoj akciji “Zelena čistka”, kojom se želi promovirati očuvanje okoliša kao zajedničkog dobra i kultura života u skladu s prirodom, najavljuju iz Univerzala. U Zelenoj čistki ove subote, 27. svibnja, kako se ističe u priopćenju, na inicijativu gradonačelnika Zorana Vinkovića, sudjelovat će lovci, ribolovci, izviđači i mjesni odbori, a poziv za sudjelovanje vrijedi i za sve osnovne i srednje škole. 
  U sklopu akcije bit će saniran niz manjih divljih deponija na poljskim i šumskim putovima na gradskome području, sanirana divlja deponija uz staru cestu prema Selcima Đakovačkim, uklonjen šiprag uz dječje igralište na Vili, očišćen neposredni okoliš jezera Jošava te zona između trgovačkog centra u Ulici Franje Račkog i Bajera.
  Osim školaraca, u subotnjoj Zelenoj čistki pozvani su volontirati i svi građani koji žele dati svoj doprinos čišćem i urednijem okolišu. Uočene ekološke probleme mogu prijaviti Odjelu za komunalne djelatnosti, svakodnevno u zgradi Grada od 7 do 15 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog