Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenička zadruga “Strossmayer” ide u Zadar

  Učenička zadruga “Strossmayer” Srednje strukovne škole Antuna Horvata predstavljat će Osječko-baranjsku županiju na Državnoj smotri zadruga u Zadru.
  Naime, učenička zadruga “Strossmayer” uspješno se predstavila na ovogodišnjoj Županijskoj smotri učeničkih zadruga Osječko-baranjske županije koja je danas održana u Osnovnoj školi Franje Krežme u Osijeku.
  Zadrugu su predstavljali učenici Mislav Tadić i Ana Pitinac te mentori Zvjezdana Bogdan, Marija Katilović i Dubravka Scharmitzer. Tema ovogodišnjeg izložbenog prostora bila je “Voltolinijevim stopama”, a predstavljeni su proizvodi zadruge nadahnuti motivima oslika Đakovačke katedrale Josipa Voltolinija, ali i njegovim radovima u Splitu i Sarajevu.
  Na Smotri je sudjelovalo oko trideset zadruga osnovnih i srednjih škola, a učenička zadruga “Strossmayer” bila je jedina s područja Đakova i Đakovštine.
  Iako ove godine nije osvojila prvo mjesto u Županiji, stekla je pravo da na Državnoj smotri u listopadu, u Zadru, predstavlja Osječko-baranjsku županiju i Grad Đakovo.


  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog