Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici strukovne škole sudjelovali na utrci u Sloveniji

  Srednja strukovna škola Antuna Horvata, kao članica Međunarodnog udruženja UNESCO-ovih škola, sudjelovala je u petoj Utrci mladih u slovenskom gradu Ptuju pod pokroviteljstvom slovenske mreže UNESCO škola, u organizaciji Gimnazije Ptuj. Ukupno je sudjelovalo više od 2000 natjecatelja iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske i Italije,  različitih dobnih skupina, od vrtića i osnovnih škola do srednjih škola i profesora.

  Iako su ciljevi najprije promocija zdravog života, suradnja među mladima i borba protiv dopinga, a sami rezultati nisu u prvom planu, vrijedi spomenuti sjajan uspjeh đakovačkih  učenika pod voditeljskom palicom profesorice Rolande Takač-Lončarić:

  Hrvoje Dragić, 2.EL razred,  pobijedio je u svojoj dobnoj skupini u kojoj se natjecalo više od 1000 trkača i time ponovio prošlogodišnji uspjeh; Josip Brlošić osvojio je 4. mjesto na 2600 metara u konkurenciji 3. i 4. razreda srednjih škola,  Borna Blažeković je u istoj konkurenciji osvojio 5. mjesto.

  Profesor Branimir Popović također je sudjelovao u utrci u kategoriji nastavnika i na taj način dao podršku mladima u ovoj hvale vrijednoj utrci. Među stotinjak nastavnika, naš profesor osvojio je 3. mjesto.

  Foto: Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog