Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Župan Šišljagić obišao radove na atletskoj stazi i Nazorovu školu

  Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić obišao je danas radove na izgradnji atletske staze na igralištu srednjih škola u Đakovu, a posjetio je i Osnovnu školu “Vladimir Nazor” gdje su završeni radovi na energetskoj obnovi, koji će, kako je ocijenio ravnatelj Andrija Šušak, bitno poboljšati uvjete što se tiče energetske učinkovitosti i ugode boravka u školi. Potpisan je i novi ugovor o pozajmici sredstava koja će biti vraćena županiji nakon što Fond doznači sredstva školi.
  I župan Šišljagić izrazio je zadovoljstvo kvalitetno obavljeni radovima u Nazorovoj školi najavivši da nakon toga slijedi dogradnja škole čime će se dobiti prostor za djecu s posebnim potrebama. Komentirajući radove na atletskoj stazi župan je rekao da je dosad osigurano 900 tisuća kuna za stazu i rasvjetu na igralištima srednjih škola. “Prva faza je završena , uslijedećih 45 dana slijedi postavljanje rasvjete, a u drugoj polovici godine ide tartan na atletsku stazu za što treba osigurati dodatna sredstva”, rekao je župan Šišljagić.
  Još treba, kako je rekao župan, osigurati sredstva za tartan, a gradonačelnik Zoran Vinković izjavio je da je županija osigurala sredstva i za još neke investicije u gradu: rebalansom županijskog proračuna milijun kuna za Strossmayerov trg, a OBŽ je suinvestitor i Glazbene škole.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog