Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Ne pijem, ne pušim” već ušla u uho slušatelja

  “Ne pijem, ne pušim” novi je singl i spot Jelene Rozge s njenog aktualnog albuma “Moderna žena”. Pjesma autora Vjekoslave i Tončija Huljića već je osvojila radijske urednike, a sad je napokon dobila i svoje video izdanje.

  “Spot je posveta jednom od mojih najdražih spotova “Addicted To Love” Roberta Palmera, koji je ostavio veliki pečat u mom djetinjstvu. Ima nešto magično, privlačno u tom spotu i htjela sam ujediniti takvu emociju s energijom kojom odiše ova pjesma. Nadam se da smo u tome i uspjeli”,
  objasnila je Jelena.

  “Addicied to Love” jedan je od najemitiranijih spotova u 80-ima, a osim Jeleni, njegova orginalna ideja svidjela se mnogim domaćim i svjetskim izvođačima koji su imali slične verzije spota. Suprotno očekivanom, redatelj Dario Radusin umjesto muškarcima, Jelenu je poput Palmera okružio lijepim djevojkama.

  https://www.youtube.com/watch?v=_Lxxv8TMV7s

  Nova Jelenina pjesma jedna je od onih pjesama koja svojom pozitivnom energijom i laganom melodijom vrlo brzo ulazi u uho slušatelja, a stilski ne odskače od pjesama koje se nalaze na njenom dvostrukom albumu “Moderna žena”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog