Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Đakovo po svojoj čistoći može biti primjer ostalim gradovima”

  Ekološkom akcijom za najmlađe na Gradskoj tržnici danas je obilježen Dan planeta Zemlje. Cvijeće za najmlađe osiguralo je Komunalno poduzeće Univerzal.
  Grad Đakovo jedan je od najuređenijih gradova, izjavio je gradonačelnik Zoran Vinković istaknuvši da obilježavanje Dana planeta Zemlje s djecom đakovačkih gradskih vrtića nije zlouporaba djece u političke svrhe.
  “Grad Đakovo i dalje pretendira osvojiti prestižne nagrade za uređenje grada i svake godine povećava taj standard. Ova akcija nije zlouporaba maloljetne djece nego, prije svega, želimo potaknuti da upravo djeca od najmlađih dana imaju u svijesti brigu o očuvanju i prirode, ali isto tako i da usvoje te europske ekološke standarde”, pojasnio je gradonačelnik.
  “Grad Đakovo, odnosno Univerzal ulažu velike napore na podizanju ekološke svijesti i ekoloških standarda, od razvrstavanja otpada, uvođenja štedne rasvjete, do uređenja zelenih površina, sadnje novih drvoreda”, kazao je predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo konstatiravši da Đakovo po svojoj čistoći i urednosti može biti primjer svim ostalim gradovima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog