Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • XII. Križni put mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije

  Sutra će se u Vukovaru održati XII. Križni put za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije. Mladi će se kretati na relaciji dugoj 22 kilometra, pobožnost započinje u 7:30 na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata, a završit će oko 17 sati u crkvi Gospe Fatimske u Borovu naselju misnim slavljem koje će predvoditi nadbiskup Đuro Hranić.
  “Ono što uvijek želimo križnim putovima za mlade učiniti je jest da to bude dan ukojem će se na poseban način svi oni pripremati za Uskrs koji nam je pred vratima. Križni put održava se pod istim geslom pod kojim će se održati i Susret hrvatske katoličke mladeži, a to je “Krist nada naša” jer, doista, želimo da samima sebi kao vjernicima posvijestimo upravo tu činjenicu da je naša nada u svakom dobu pa tako i u ovome postavljena ponajprije u Boga i u Krista”, pojašnjava velečasni Filip Perković iz Ureda za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije.
  Sutrašnji XII. Križni put oblik je priprave i za predstojeći Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se u Vukovaru održati 29. i 30. travnja, a na kojem će, kako ističe velečasni Filipović, sudjelovati 27 tisuća mladih.
  “Najveći dio priprema za taj događaj je završen, a važan dio susreta je i boravak mladih u župama Đakovčako-osječke nadbiskupije gdje će se susresti sa stvarnim životom naših obitelji, župa, sa životom mladih, svojih vršnjaka ovdje u Slavoniji…”, poručuje velečasni Filipović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog