Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Proljetne vježbe đakovačkih vatrogasaca

  Đakovački vatrogasci sinoć su počeli sa serijom redovnih proljetnih vježbi koje će se održavati svaki tjedan na objektima u gradu i dvorištu DVD-a, doznajemo zapovjednika Ivana Klemena.
  Svake godine u proljeće i jesen vatrogasci odrade čitav niz različitih osposobljavanja i vježbi kako bi što spremnije dočekali svaki od zadataka koji se stavi pred njih, pojašnjava Klemen.
  Sinoćnjom vježbom provjeravale su se mogućnosti kretanja kroz grad zbog nove regulacije prometa u trenucima najvećeg intenziteta prometa, kao i spremnost djelatnika i učenika SSŠ Antuna Horvata na evakuaciju i provođenje sigurnosnih mjera.
  “Vrlo smo zadovoljni uočenim, čitava škola evakuirana je u 2 minute te su svi znali mjesta na koja se trebaju evakuirati iako vježba nije bila najavljena. Isto tako, vrlo smo zadovoljni načinom na koji su vozači reagirali prilikom prolaska vatrogasnih vozila od Vatrogasnog doma do škole gdje su stigli za nepune 4 minute”, izjavio je nakon vježbe zapovjednik Klemen uz ispriku građanima zbog sinoćnjih vatrogasnih sirena.

  Foto:DVD Đakovo

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog