Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obnova Dječjeg vrtića Vila

  Objekt Dječjeg vrtića Vila u najlošijem je stanju i stoga će uskoro početi radovi na energetskoj obnovi, ali i cjelokupnom uređenju tog prostora, najavio je na konferenciji za novinare gradonačelnik Zoran Vinković. Projekt je prijavljen Fondu za zaštitu okoliša.
  “Idemo u obnovu Dječjeg vrtića, od nove fasade, nove stolarije, također i novog krovišta, jer je ovaj vrtić, i pored dosadašnjih ulaganja u sanacije, jedan od većih problema u sustavu Dječjeg vrtića Đakovo. Taj projekt prošao je administrativnu provjeru i nakon odobravanja očekuje se da će radovi krenuti početkom svibnja, nevezano za lokalne izbore”, rekao je gradonačelnik.
  “Vrijednost investicije je 2,5 milijuna kuna, a od tih bespovratnih sredstava iz Fonda je osigurano 60 posto, a razliku će namaknuti Grad kroz uštedu na energentima, dok su projekti i stručni nadzor sufinancirani sa 80 posto bespovratnih sredstava”, pojasnio je predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo.
  Đakovački Dječji vrtić pohađa oko tristo polaznika, a 170 ih je na Vili, i svima njima, kako je rekla ravnateljica Ornela Koprčina, treba osigurati što bolje uvjete.
  U međuvremenu je nabavljeno i novo igralište koje je, kako je rekao gradonačelnik, jedno u nizu koje će Grad postaviti u sljedećih nekoliko dana na području grada i prigradskih naselja čime se nastavlja projekt obnove dječjih igrališta.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog