Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • M. Raspudić: “Fekete vuče za nos umirovljenike Đakova i Đakovštine”

  Miro Raspudić, suspendirani bivši predsjednik Gradske organizacije Stranke umirovljenika na današnjoj konferenciji za novinare doveo je u pitanje legitimnost nedavne izborne skupštine te stranke na kojoj je za predsjednika izabran Stjepan Fekete.
  “Skupština je totalno nelegalno napravljena, bez kvoruma, gospodin Fekete koji u to vrijeme nije bio ni član nije ni mogao sazvati izbornu skupštinu, a nije bio ni povjerenik stranke nego je to bio Pavo Milekić i on je trebao sazvati izvanrednu izbornu skupštinu”, pojašanjva Raspudić.
  Raspudić se još uvijek smatra predsjednikom, i zbog toga se obratio i Uredu državne uprave kako bi upozorio na nelegitimnost izborne skupštine Gradske organizacije Stranke umirovljenika, ali i Udruge invalida rada koju Fekete vodi.
  “Fekete stalno prebacuje i vuče za sobom članove BUZ-a, HSU-a, a najviše vuče članove Udruge invalida rada koja također radi protuzakonito”, tvrdi Raspudić.
  “Fekete je taj koji vuče za nos umirovljenike na području Đakova i Đakvoštine, ali i Osječko-baranjske županije”, zaključuje Raspudić.
  Prozvani Stjepan Fekete odbacuje optužbe o nelegitimnosti izborne skupštine Stranke umirovljenika, upućujući Raspudića na predsjednika Stranke umirovljenika Lazara Grujića i tadašnjeg povjerenika Pavu Milekića.
  Isto tako, Fekete odbacuje i Raspudićeve optužbe na račun rada u Udruzi invalida rada navodeći da članom te udruge može biti samo onaj tko ima rješenje o invalidnosti.
  “Što se tiče članstva u Stranci umirovljenika, demokracija je, može biti i član Udruge invalida i član stranke i ako za ljude odradite kako treba, onda ljudi idu za vama, a što je netko ljubomoran to je drugo….”, zaključuje Fekete.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog