Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Izviđački “Pozdrav proljeću”


  Proteklog vikenda na jezeru Borovik održana je izviđačka akcija „Pozdrav proljeću“, a sudjelovale su izviđačke jedinice iz Osijeka, Vinkovaca, Požege, Slavonskog Šamca i Satnice Đakovačke koje su, kako doznajemo od Ariana Čavale, udružile snage kako bi svojim članovima, ali i učenicima Osnovne škole Ljudevita Gaja iz Osijeka prezentirali svo bogatstvo izviđačkog programa.
  Najmlađi uzrasti prolazili su zanimljive poligone na kojima su uz razne igre i radionice, mogli naučiti i nešto o dizanju zaklona kao i o korištenju kompasa.
  Za one starije uzraste organizirana je simulacija izviđačkog natjecanja pa su se tako izviđači i planinke mogli okušati u disciplinama kao što su dizanje šatora, paljenje vatre, signalizacija, vezivanje čvorova, orijentacija i prva pomoć.
  U pauzama između radionica, za svaki uzrast organizirana je i kratka šetnja kako bi se upoznali s prirodnim ljepotama ovog kraja.
  Nastavak ovog druženja slijedi već idući vikend kada će se izviđačke jedinice uputiti u Veliku na tradicionalnu planinarsku akciju „Papučki jaglaci“.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog