Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ neće podržati financijska izvješća trgovačkih društava

  HDZ na posljednjoj sjednici ovog saziva đakovačkog Gradskog vijeća, kako sada stvari stoje, neće podržati financijska izvješća trgovačkih društava, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Antun Galić, HDZ-ov gradski vijećnik.
  -U materijalima za sjednicu Gradskog vijeća su financijska izvješća za trgovačka poduzeća. Nismo zadovoljni s dostavljenim materijalom i zatražili smo ispred HDZ-a dostavu informacija o financijskom poslovanju gradskih tvrtki Đakovačkog vodovoda i Univerzala. Naime, u materijalu nisu navedene analitičke bilance za razdoblje protekle kalendarske godine, bruto bilanca, kartice potraživanja, bruto zaduženja i financijsko stanje trgovačkih poduzeća. Možda ćemo taj materijal dobiti do sjednice Gradskog vijeća pa ćemo moći drugačije zauzeti stav. Što se sada tiče HDZ na sjednici Gradskog vijeća neće podržati ovo financijsko izvješće, rekao je Galić dodavši da Poduzetnički centar Cito nije poslužio svrsi te da se sveo na knjigovodstveno-servisne usluge.

  HDZ-ov gradonačelnički kandidat Marin Mandarić ustvrdio je kako je, sudeći prema broju konferencija za medije i priopćenja gradonačelnika i predsjednika GV-a, kampanja itekako počela.
  -Istaknuo bih jednu press konferenciju koja je, čini mi se, održana prošli tjedan u dvorištu dječjeg vrtića Vila. Nije mi sporno da se gradonačelnik i predsjednik Vijeća, ako misle da rade ispravno, time i pohvale u medijima. Isto tako, mi kao opozicijska stranka imamo legitimno pravo reći ako nešto ne štima. Ono što je potpuno neprihvatljivo je iskorištavanje korisnika dječjeg vrtića u predizborne svrhe. Čudi me što već nije reagirala pravobraniteljica za djecu, dodao je Mandarić.
  U ponedjeljak na 26. sjednici GV-a, HDZ će, uz Antuna Galića, predstavljati i Mato Rajič, dosadašnji član HKS-a. Rajič se u posljednje četiri godine razočarao u đakovačku političku scenu pa se odlučio pridružiti ovom, kako kaže, pročišćenom HDZ-u.

  Na pitanje o konkretnim projektima koje će predstaviti biračima u predizbornoj kampanji, predstavnici HDZ-a nisu dali konkretan odgovor.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog