Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački vodovod seli u bivšu Energu

  Đakovački vodovod do kraja godine preselit će u nove prostore, odnosno u zgradu bivše Energe u Industrijskoj zoni, čulo se na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća. Taj prostor Vodovod je, kako pojašnjava direktor Vlado Koren, kupio od banke, a plaćen je vrlo povoljno.
  “Đakovački vodovod se nalazi u iznajmljenom prostoru u vlasništvu Grada i još ranije je planirano kupiti prostor. U međuvremenu se pokazala prilika da je moguće kupiti nekretninu u Industrijskoj zoni, to je prostor bivše Energe, a prodaje ga H-ABDUCO, odnosno tvrtka kćer Addiko banke. Pregovori su već odmakli, ugovor je blizu potpisa, a razgovarali smo o cijeni u iznosu 4,5 milijuna kuna za nekretninu površine 7.800 kvadrata”, ističe Koren.
  U novi prostor preselit će cijela tvrtka jer postojeći, kako tvrdi Koren, postaje mal imajući u vidu sve aktivnosti koje Vodovod planira, a to je izgradnja novih pročistača otpadnih voda, to su nova vozila, novi strojevi.
  “Ne želimo u centru grada stvarati prometnu gužvu, selimo se trajno na prostor koji će dugoročno odgovarati Đakovačkom vodovodu”, kaže direktor Koren umirujući istodobno građane da neće morati radi plaćanja dolazi u te prostore jer će i Vodovod kod Univerzalove blagajne na parkiralištu otvoriti svoje blagajničko mjesto.
  “To je za nas dugoročno važan projekt i mislim da ćemo uspjeti to riješiti iz vlastitih sredstava, bez ikakvog kreditnog zaduženja. Taj prostor iziskuje i određene preinake tako da mislim da ćemo do jeseni uspjeti odraditi sve i preseliti kompletnu tvrtku u taj prostor”, zaključuje direktor Koren.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog