Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Trump u Đakovu

  Pobrkavši, odnosno zamijenivši zemljopisne pojmove “Slovenija” i “Slavonija”, vjerojatno stoga što je bio bez Melanije, američki predsjednik Trump jučer je u Đakovu tijekom 23. Đakovačkih bušara privremeno predao vlast Meksikancu sa zidom. Nevoljko je to učinio najavivši ponovno preuzimanje vlasti i gospodarski uzlet Slavonije koji će se, kako je rekao, “temeljiti na filmskoj i turističkoj industriji”.
  Nakon toga, u velikoj pokaldnoj povorci središnjim ulicama grada prošlo je oko tri tisuće sudionika u 36 maskiranih skupina.
  Osim skupina iz Slavonije i Baranje, i ove godine u šarenoj, raspjevanoj i bučnoj bušarskoj povorci bile su i skupine iz drugih krajeva Hrvatske, među kojima i nezaobilazni zvonačari, a ove godine brojni posjetitelji prvi put su pozdravili i goste iz Slovenije.
  Program je nastavljen u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani proglašenjem najuspjelijih maski i koncertom Slavonskih lola i TS Dyaco.
  U povorci su bili i jahači, a dio programa ovogodišnjih 23. Bušara je i današnje pokladno jahanje u Piškorevcima koje počinje u 11 sati.
  U večernjim satima je pokladni koncert Sanje Hajduković i Tamburaškog sastava Slavonski vez.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog