Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prijetio nožem i automobilom udario u vrata Gradske vijećnice

  Nakon nedavnog ostavljanja svinjske kože na korzu, isti počinitelj danas je izazvao novi incident. Naime, automobilom se zabio u ulazna vrata Gradske vijećenice, a prije toga s nožem u ruci uplašio je prolaznike na korzu.
  Prema riječima očevidaca, riječ je o muškarcu koji je s nožem u ruci vikao po korzu da je gladan, a nakon Planike i Fine je automobilom udario u vrata Gradske vijećnice.
  “Vidio sam ljude kako su iskakali kroz prozor, bježali van iz zgrada”, kaže jedan od očevidaca današnjeg incidenta na korzu.
  Brzo je reagirala policija koja ga je privela, a prije toga bio je u Fini gdje je razbio unutarnja ulazna vrata. Zaštitar ga, kako kaže, nije vidio jer je bio u drugom dijelu zgrade s majstorima za centralno grijanje.
  Za razliku od zaštitara iz Fine, prodavačica u Planici imala bliski susret, a, kako kaže, sve se dogodilo oko pola devet.
  “Radnja je bila prazna, a jedna gospođa je ušla jer se uplašila jer je dotični gospodin psovao po korzu i odjednom se stvorio na vratima i samo je udario jako nogom pet puta u vrata…. i govorio je za cipele da on mora hodati bos…. i psovao je jako…. , udario još jednom i okrenuo se i otišao…”, prijsjeća se djelatnica Planike.


  “Radi se o istom počinitelju koji je ostavio svinjsku kožu na korzu, očigledno se radi o poremećnoj osobi, nema nikakve veze s politikom, policija pravi uviđaj o šteti, priveden je počinitelj i ono što je zahtijevam je najstroža kazna”, kratko je incident prokomentirao gradonačelnik Zoran Vinković.
  Očevid o incidentu na korzu je u tijeku, a policija je, kako ističe Dario Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske, privela pedeset devetogodišnjaka.

  Foto: Mirko Knežević;RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog