Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prije pohoda na korzo, drama u Savjetodavnoj službi

  Jučerašnja zbivanja na đakovačkom korzu i danas izazivaju različite komentare, a medijski je u potpunosti ostala zapostavljena činjenica da je svoj suludi pohod u Đakovu pedesetdevetogodišnji Tomašančanin s nožem započeo u Savjetodavnoj službi, u Ulici kralja Tomislava, gdje se, kako ističu i danas šokirani djelatnici, odvijala prava drama.
  Naime, tamo je najprije došao, napao djelatnika Damira Babića, kojega je čak i ozlijedio, a pričinio je i znatnu materijalnu štetu.
  “Čovjek je ušao u ured, kao i svaka stranka, i najedanput je počeo mahati nožem i vrijeđati i prijetiti da će nas ubiti…., svašta je pričao u tom šoku, svakakve stvari… Krenuo je nožem na mene, hladnokrvno, odnosno na nas, i na kolegice, one su se zaključale da ne uđe u njihovu sobu, onda je krenuo na mene, … ja sam se obranio sa stolicom, a prije toga je bacio punjač na mene i ispod usnice me je ozlijedio s punjačem,… razbio je laptop, razbio mi je printer i onda je krenuo u drugu sobu…., ali nije mogao jer su se kolegice zaključale … pa je razbio štok od vrata”, prisjeća se vidno potreseni djelatnik Savjetodavne službe Damir Babić.
  “Bilo je prestrašno, ja nisam vidjela prvi dio jer je čovjek tiho ušao, nije galamio u hodniku, i vidjela sam ga tek kada je kolegi uzeo laptop i printer i kada je počeo bacati sve te uređaje… po kancelariji … i telefon… Kolegica ga je vidjela čas prije, vidjeli smo nož u ruci, … prestrašno…, mislim…, galamio je … jedino što sam čula rekao je “naučit ću vas računati”, to je nešto što sam taj čas čula…. , … i nožem je mahao i kolegica je skočila i zaključala vrata …, mi smo bili iza vrata, on je lupao…užasno po vratima, štok je izbio i kada je kolegu povrijedio, odnosno punjačem rasjekao usnu i kad je vidio krv valjda je otišao….”, prepričava Katica Maras svoje viđenje jučerašnjih zbivanja u uredima Savjetodavne službe.
  Jednako šokantno ta je zbivanja doživjela i Katarina Lešić, također djelatnica Savjetodavne službe.
  “Bilo je strašno… kad sam ga ugledala u toj mesarskoj kecelji i s tim ogromnim nožem ..sledila sam se, ali eto, u tom trenutku bila sam toliko pribrana da znam zaključati vrata koja inače nikada ne ključamo i sva sreća pa je bio ključ u njima, tako da sam uspjela….. Kolega je zapomagao i vikao i nisam stvarno znala iza vrata šta on njemu radi…. Morala sam otvoriti vrata jer nisam mogla slušati kako zapomaže,.. da ga pokušamo spasiti … Ponovno sam otvorila vrata i kad sam vidjela da ne mogu doći do njega on je krenuo na nas s tim nožem i u zadnji čas sam nogom zaustavila vrata i ponovno ih zalupila i, kao u filmovima, zaključala … i on je lupao… , oštetio štok , a ja sam mislila da će svakog trena provaliti…. , a ni Katica ni ja u šoku u tome se trenutku nismo uspjele snaći, nismo znali ni broj policije….. , ništa… i ne znam kako se to sve izdogađalo i u djeliću sekunde on je nestao…., on je odjednom nestao i poslije, kako smo vidjeli u medijima otišao dalje u pohod na Poglavarstvo, korzo … što je malo ispalo i smiješno ljudima, ali se nije znalo da je naš kolega jedva izvukao živu glavu, a i mi smo se bojali za svoj život…” , prisjeća se Katarina Lešić.
  Pedeset devetogodišnji Tomašančanin inače je korisnik jedne od mjera za izvorne i zaštićene pasmine ruralnog razvoja, nedavno je bio pozvan i sudjelovao je na jednoj edukaciji, ali nikada nije bilo problema s njim, ističu djelatnici Savjetodavne službe.
  Ni danas, kako kažu, ne mogu procijeniti koliko je vremenski trajala jučerašnja drama kroz koju su prošli. Njima je to, prisjećaju se, trajalo beskonačno….

  Foto:Savjetodavna služba;RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog