Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dvostruka titula Adriani Vuković

  Jučer je u Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u Grapplingu koje je, kako doznajemo od Željka Vukovića, okupilo više od 100 natjecatelja, a Đakovčanka Adriana Vuković, koja je nastupila za zagrebački Ultimate Fight Club “Trešnjevka”, nakon 2 godine izbivanja s hrvačkih terena jer je i reprezentativka Hrvatske u boksu, uspjela je doći do zlatnih odličja i u juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji, težinska kategorija do 64 kg.
  Nakon prve dvije pobjede nad Đakovčankom Carlom Golužom, Adriana je na bodove (5:2) izgubila od nekadašnje klupske kolegice Petre Raguž, kojoj se, unatoč ozlijede stopala, revanširala već u sljedećoj borbi seniorske konkurencije, pobijedivši je prije kraja borbe polugom na nogu.

  Unatoč ozlijedi, Adriana je u 5. borbi polugom na ruku pobijediti opasnu Luzar-Smajić iz MMA kluba Komodo Zagreb, a potom i Gabrijelu Cigetić iz velikogoričkog Fight Factory kluba, kombinacijom gušenja i poluge na ruku tzv. “tribar”.
  Na kraju, 5 pobjeda od 6 borbi Adriani je donijelo dvostruku titulu prvakinje Hrvatske u Grapplingu za 2017. godinu, u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog