Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Veliko đakovačko humanitarno srce

  Jučer je Nastavno sportska dvorana Đakovo bila domaćin neobične sportske utakmice koju je došlo pogledati preko 1500 gledatelja. Nogometni klub Dračice, u suradnji s Rukometnim klubom Đakovo, inicijator je ove humanitarne akcije kojoj je cilj prikupiti 25.000 kuna za nabavku AVD uređaja, prijenosnoga uređaja jednostavne primjene sa zadaćom isporuke električne struje osobama koje imaju srčani zastoj uslijed poremećaja rada srca.

  Program su obogatile i mažoretkinje KUD-a “Sklad” iz Đakova, nakon čega je odigrana utakmica s dva poluvremena; prvim rukometnim, a drugim nogometnim. Tako su đakovački sportaši pokazali da imaju veliko srce i da se sve može zajedno, kada se razlike izbrišu.

  Ravnatelj Osnovne škole “Vladimir Nazor” Andrija Šušak, koja se na inicijativu udruge “Veliko srce malom srcu” uključila u projekt “Minute u životu čine razliku – Samo pozitiva”, obratio se brojnim gledateljima prikladnim govorom i dodijelio priznanja sportskim klubovima sudionicima ove humanitarne akcije, tijekom koje je prikupljen i dobrovoljni prilog koji su sakupljali volonteri Nazorove škole.

  Predsjednik NK Dračice Ivan Bilandžić također se obratio svima prisutnima i još jednom naglasio kako Đakovčani imaju veliko srce.

  Foto: NK Dračice

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog